Natur tager tid 🕐🌳🤔

Hans Peter Geil er fhv. borgmester i Haderslev. Danmarks længst siddende - med 32 aktive år i politik, heraf 28 som borgmester.

H.P. Geil har været i kommunen i en menneskealder, som han selv siger.
 
Og han er derfor ekspert i kommunale processer, og i de 28 borgmester-år er borgernes mening om den lokale natur ikke gået hans næse forbi 👃🌿
 
Derfor har han takket ja, til at være Jury-medlem i konkurrencen om, hvilken kommune der bliver Danmarks VILDESTE kommune, og som gør mest for biodiversiteten 🐝🌳🌿
 
Når H.P Geil skal hjælpe miljøminister Lea Wermelin med at vurdere kommunernes VILDE indsatser, vil han bruge sin lange kommunalpolitiske erfaring:
 
”Jeg har været i kommunen i en menneskealder – i 32 år. Jeg har en vis erfaring i at formidle det budskab – fra når man har vedtaget noget i byrådssalen, og til det efterfølgende skal ud til kommunens borgere,” fortæller han.
 
H.P Geil vil især kigge efter VILDE og vedvarende projekter, når han sammen med resten af panelet skal udvælge den VILDESTE kommune.
 
”Kommunerne skal have forståelse for at det her projekt tager længere tid end en byrådsperiode. For naturen er noget, der tager lang tid,” fortæller han.
 
I det hele taget opfordrer han kommunerne til at slippe tøjlerne og tænke VILDT og kreativt i konkurrencen 🧠🌿