VILD julekalender om biodiversitet

Den 1. december lancerer Miljøministeriet en VILD julekalender med 24 fantastiske fortællinger om alt fra padder og præstebiller til Danmarks VILDESTE naturforvalter.

Julekalenderen er et led i kampagnen ”Sammen om et vildere Danmark” – som sætter fokus på den vilde natur, og hvordan alle kan bidrage til at gøre Danmarks natur vildere og rigere. Med faktabaseret viden formidler den vilde julekalender faglig og relevant oplysning til danskerne, krydret med et visuelt twist og muligheden for at lære om alt fra VILDT seje hjemmehørende planter til Danmarks billigste skadedyrsbekæmper og sejeste naturforvalter.

Bag julekalenderens låger gemmer sig biolog og illustrator Brian Dall Schyths tegninger af dyr og natur tilsat et strejf af jul.

Følg med og spred det gode budskab

Julekalenderen har med et glimt i øjet og små ordspild til formål at nå ud til de borgere, der endnu ikke giver græsslåmaskinen et frikvarter i ny og næ. Vi håber I ude i kommunerne også vil være med til at dele kalenderen. Vi når ikke alle, men i fællesskab kan vi nå ud med budskabet til lidt flere. Alt batter og i fællesskab kan vi få et VILDERE Danmark.

Du kan også følge kalenderen på ministeriets sociale medier

 Se et par eksempler på, hvad der gemmer sig bag lågerne. (billederne må gerne bruges i redaktionel øjemed) 

VILD julekalender om biodiversitet

Miljøministeriet har udviklet Danmarks (måske) VILDESTE julekalender, der sætter spot på den vilde natur, og hvordan alle kan bidrage til at gøre Danmarks natur vildere og rigere.